Üdvözöllek!

Sándor Tamás vagyok, a fényképezőgép túloldaláról és szeretnék röviden bemutatkozni.

A fotózással történő ismerkedés már gyerekkoromban elkezdődött, valamikor az ezredforduló környékén került a kezembe egy filmes masina, egy autóverseny alkalmából. Természetesen mindenféle szakmai tudás nélkül kattintgattam, egy célom volt: maradjanak szép emlékeim a színes versenyautókról. Emlékek vannak, a képeken autók nincsenek.. Illetve motorháztetők, hátsó szárnyak, esetleg fél autók. Így indult az én fotós pályafutásom.

Jó ideig maradtak az autók, de a felszerelésemet( a kezdeti filmes gépem után) folyamatosan újítottam. Amikor sikerült megvennem az első tükörreflexes gépemet, onnantól már nem volt megállás. Nagyon-nagyon sokat olvastam és gyakoroltam, az új géppel már több lehetőségem volt tájakat,növényeket és állatokat komolyabb szinten fotózni.A hobbim a mindennapok részévé vált. Hosszú évek után éreztem úgy, hogy megpróbálkozhatok emberek fotózásával is. Így csöppentem bele lassan a kezdetleges portréfotózásaimtól a családi fotózásokon át az esküvőkig.

Tanulmányaimat Budapesten és Székesfehérváron végeztem. Elég hosszú tanulási folyamat volt ez a kezdetektől, de a tanulásnak nincs és soha nem is lesz vége. A mai napig rengeteget gyakorlok “versenyen kívül” is. Szeretem ezt csinálni, ez az életem. Sokan mondják, hogy egy jó fotóért bármire képesek. Aki már ismer, az tudja hogy ezt én tényleg be is tartom szigorúan.

Munkásságom két irányba ágazott az évek alatt, az autóverseny vonal megmaradt és meg is fog maradni, nélküle nem tudom elképzelni az életem. A versenypályákon STom Foto-ként jelenek meg és próbálom elkapni a legjobb pillanatokat, így bemutatni az autóversenyek csodálatos világát.

STphoto. Így találkozhattok velem és képeimmel esküvők alkalmával, valamint portré, családi, kismama, rendezvény és termékfotózásokon is. 

Két darab professzionális Canon fényképezőgéppel rendelkezem és minden látószöget lefedő objektívparkkal.

Ezen a weboldalon szeretném bemutatni munkásságomat, a teljesség igénye nélkül, folyamatosan frissülő galériákkal.